De Skills Talents Vakwedstrijd

Voor het eerst in de geschiedenis van Skills Talents namen ook de leerlingen van he VSO deel aan de wedstrijd.

Voor het eerst in de geschiedenis van Skills Talents namen ook de leerlingen van he VSO deel aan de wedstrijd. En wat zijn wij trots dat dit juist onze vier leerlingen waren!

Vrijdag 26 januari was een spannende dag voor onze leerlingen en een paar collega’s. Rond half drie vertrokken de teams, samen met hun vakdocenten en mentoren in splinternieuwe Sonnewijser-tenues naar het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch.

Souf en Toon kwamen, onder begeleiding van Bart, uit voor de vakwedstrijd D&P. Tigo en Damian, onder begeleiding van Peter, gingen hun beste beentje voorzetten tijdens de wedstrijd BWI……en dát hebben beide teams gedaan. Ondanks dat geen van de teams de eerste prijs in de wacht hebben gesleept, hebben ze voor ons oprecht gewonnen. De samenwerking, concentratie en het plezier dat ze hadden was geweldig om te zien en ervaren. Onze leerlingen ontvingen heel veel complimenten van de jury en docenten van andere scholen. Ze hebben een prestatie neergezet waar ze enorm trots op mogen zijn en ze hebben ervoor gezorgd dat De Sonnewijser ook bij Skills Talents op de kaart staat. Chapeau mannen!