Handige links

De eerste klas: dit heb je nodig

De eerste klas: dit heb je nodig

Leerlingen die in het nieuwe schooljaar bij ons in de eerste klas komen, krijgen een eigen Sonnewijser-agenda, boeken, schriften en mappen. We vragen hen zelf op zoek te gaan naar een etui en pennen, potloden, stiften, kleurpotloden, puntenslijper, geodriehoek, passer, schaar, lijmstift en een gum. Ook de aanschaf van een rekenmachine (Casio fx-82MS) is verplicht.

Links naar onze digitale programma’s

Links naar onze digitale programma’s

Bij de Sonnewijser gebruiken leerlingen verschillende digitale programma’s en kanalen om met leerkrachten en schoolgenoten te overleggen, werken of oefenen. Daarnaast gebruiken we een leerlingvolgsysteem om absenties en cijfers bij te houden. We zetten de links graag op een rij:

ABC-begrippenlijst

ABC-begrippenlijst

Er komen vast veel woorden voorbij op deze website die ouders of nieuwe leerlingen nog niet kennen. Daarom hebben we in een ABC-begrippenlijst allerlei termen op rij gezet die we uitleggen. Soms voegen we links of documenten toe bij deze termen, zoals bij de S van Schoolgids. Dat is alvast een goed begin om van alles te weten te komen over de Sonnewijser unit Vervolgonderwijs!